Nintendo GAME & WATCH PR-21 PARACHUTE
Prijs: 89,--

Index

Een prachtig verzamelaars-item, deze Nintendo Game & Watch uit 1981/82. Naast de twee grappige spellen op 'Wide Screen', zit er ook een alarmklok in. Het is een handheld spelcomputertje dat dus overal mee naartoe genomen kan worden. Het mooie goudkleurige apparaatje heeft geen gebruikssporen en is in nieuwstaat! Alleen de knoopcel-batterijen ontbreken, maar die zijn volop verkrijgbaar. Zoals op de foto's te zien, is hij verder helemaal compleet en uiteraard perfect werkend.

EPOCH EPOCH-MAN
Prijs: 59,--

Index

Minder stijlvol dan de Nintendo game, maar meer mogelijkheden. Deze "Pocket Size LCD Electronic Game" is uit 1981 en helemaal nieuw. De opties: The arcade game now in pocket size, it's a digital clock, it's a calendar, it's a stopwatch and lap-timer, it's a musical alarm. Het doosje heeft een blinkende zilverkleur en is daardoor moeilijk te fotograferen.

Audio Sonic home video game PP-800
Prijs: 69,--

Index

De Audio Sonic PP-800 is een Pong-kloon uit 1977. Hij bevat de spellen: Hockey, Squash, Practice en Tennis. Het apparaat kan op elke TV worden aangesloten en werkt op 6 UM-2 1,5 Volt batterijen. Er is ook een aansluiting voor netvoeding.
Het apparaat is in de kleur beige. Het heeft maar heel weinig gebruikssporen en is nooit door kinderen gebruikt. De gebruiksaanwijzing is Duitstalig.